Skip to main content

Chat fraser ABC
Leena

En enkel chat användare med ABC skärmtangentbord och fraser. Det är sex fraslistor av tio möjliga, finns utrymme för att lägga till flera listor.

Enkel webläsare
Leena

En enkel webläsare med sparade favoriter. Lägg in egna favoriter.

Facebook
Leena

Ett sidpaket för Facebook, ger användare enkel tillgång till nyheter, meddelanden, inbox, profil och vänner. Du behöver en Internetanslutning för att alla funktioner ska fungera..

Fast Talker 2 SE
Leena

Fast Talker är en textbaserad kommunikationslösning. Den här uppdaterade versionen är designad för ögonstyrning och huvudmus, men fungerar även med alla andra manövermetoder och styrsätt. Förutom kommunikation finns tillgång till Internet,...

Grid Talk för Grid Player
Leena

Grid Talk är en lösning för personer som behöver symbolstöd för att identifiera ord. Den passar utmärkt att användas i iPad. Kan även användas i PC.

Information SE
Leena

En kort information om användarna i Grid Player. Det är de nya användarna som följer med appen Grid Player från Mars 2013.

Speedy Keys
Leena

Datorkontroll för kontaktanvändare. Designad för att ta upp en liten del av skärmen och samtidigt komma åt alla funktioner du behöver för datorkontroll (tangentbord, mus och fönsterkontroll) och kommunikation med sparade fraser.

Symbol Talker A med Tangentbord
Leena

Symbol Talker är en komplett kommunikationslösning för en person som behöver stöd av symboler för att tala. Det finns sidor för att uttrycka åsikter, och många andra användbara kategorier t ex skola, hem.

Symbol Talker A Nya GP
Leena

Symbol Talker är en komplett kommunikationslösning för en person som behöver stöd av symboler för att tala. Det finns sidor för att uttrycka åsikter, och många andra användbara kategorier t ex skola, hem. Den här ingår i Grid Player från Mars 2013...

Symbol Talker B med Tangentbord
Leena

Symbol Talker är en komplett kommunikationslösning för en person som behöver stöd av symboler för att tala. Det finns sidor för att uttrycka åsikter och många användbara kategorier t ex skola, hem. Innehåller mer vokabulär än Symbol Talker A.

Symbol Talker B Nya GP
Leena

Symbol Talkerär en komplett kommunikationslösning för en person som behöver stöd av symboler för att tala. Det finns sidor för att uttrycka åsikter och många användbara kategorier t ex skola, hem. Innehåller mer vokabulär än Symbol Talker A. Den...

Talande Fotografier
Leena

Det här är ett fotobibliotek för personer som kan ha svårt att hitta rätt ord på substantiv som de vill använda.

Text Talker Frasbok
Leena

Textbaserad kommunikationslösning med ordprediktion och flera kategorier med användbara fraser. Den är utvecklad för Grid Player och ersätter den tidigare Text Talker när man laddar ner Grid Player.

Text Talker Frasbok med Tangentbord
Leena

Textbaserad kommunikationslösning med ordprediktion och flera kategorier med användbara fraser. Innehåller även ett tangentbord för att skriva fri text och kopiera funktion för att klistra in text i t ex facebook.

Text Talker SE - uppdaterad version 130321
Leena

En textbaserad kommunikationslösning. Text Talker innehåller ordprediktion och ett stort antal färdiga fraser i olika kategorier. Innehåller funktionen kopiera till klippbordet för enkel integration med Facebook, Twitter och websidor. Texttalker är...

«1»