Skip to main content

Asemointi katse by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

Katseohjausta käyttävälle, jossa kalibrointi sekä tietokoneen sammutus, uudelleenkäynnistys sekä äänen voimakkuuden säätäminen.

Helpot nettilinkit by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

Helppo käyttöpohja ns. pikakuvake-ajatuksella. Muutamia mallilinkkejä ja myös tyhjä sivu, jonne voi jatkaa omia linkkejä, ja toki muuttaa jo olemassaolevia.

Spotify painikeaskellus by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

Yksinkertainen painikekäyttöön tehty pohja, jossa käytössä Soittolistat ja hallinta niiden kautta. Käyttäjän käytössä lähinnä auditiiviset vihjeet askelluksessa. Piilotettuna soluja sekä sivuja, joita voi astettain ottaa käyttöön.

Tietokoneen hallinta Laaja käyttö by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

Kolmisivuinen ns. laajaa suoraa tietokoneen hallintaa varten tehty pohja, jossa myös erillisenä sivuna ns. näköislehden lukutila, joka tehty Aamulehden näköislehden komentojen pohjalta.

WhatsApp Suomi suppea
TAYS TikoteekkiTT

Ruudukkosetti on suppea versio henkilöille, joille tärkeintä on saada luetettua tulleita viestejä, kuunneltua äniviestejä sekä vastata valmiilla viesteillä. Ei sisällä viestien kirjoittamista, GIF:fien tai kuvien lisäystä. Valmiita saa...

WhatsApp2020 by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

WhatsApp käyttöpohja katsehiirikäyttöön, suomenkielinen.

Youtube katseohjaus by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

Youtuben käyttöön katsehiirellä. Pyritty rakentamaan niin, että alkuun saa soluja helposti piilotettua ja otettua lisätoimintoja harjoittelun edetessä. Auditiivinen palaute selatessa linkkejä, sekä puhesynteesin vaihto suomi - englanti.

YouTube painikeaskellus by Tays Tikoteekki
TAYS TikoteekkiTT

Yksinkertaiseen Youtuben käyttöön painikkeella.

«1»