Skip to main content

Zásady ochrany osobních údajů

Společnost Smartbox se zavazuje chránit a respektovat vaše soukromí.

Máte právo být plně informováni o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje – tyto zásady ochrany osobních údajů se týkají způsobu, jakým shromažďujeme, používáme, sdílíme a ukládáme vaše údaje.

Naše zásady ochrany osobních údajů budou čas od času aktualizovány. Používáte-li naše služby, budeme vás informovat, pokud dojde k významným změnám, které vás mohou ovlivnit.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se vašich osobních údajů a našich zásad, zašlete nám e-mail na adresu: data@thinksmartbox.com

 

Co je zahrnuto v našich zásadách ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Vaše osobní údaje

  • Způsoby, kterými používáme vaše údaje
  • Údaje, které o vás shromažďujeme

Zákon o ochraně osobních údajů

  • Plnění smlouvy
  • Právní závazek
  • Váš souhlas

Služby, které používáme

Vaše práva ve vztahu k vašim osobním údajům

Odhlášení z odběru

Jak chráníme vaše údaje

Doba, po kterou vaše údaje uchováváme

Náš software

  • Grid 3
  • Grid for iPad
  • Údaje o Smartbox Account
  • Grid Player
  • Grid 2
  • Online Grids
  • Look to Learn a Look to Read
  • Správce licencí
  • Aktualizace softwaru Smartbox

Údaje týkající se dětí

Údaje týkající se vašeho zdraví

Kontaktování regulačního orgánu

Používání souborů cookie

Odkazy na jiné webové stránky

Přezkoumání našich zásad

 

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Smartbox byly aktualizovány dne 10. června 2021.

 

Kdo jsme

Ve společnosti Smartbox vytváříme technologie, které pomáhají lidem se zdravotním postižením komunikovat.

Jsme skupina čtyř společností: Smartbox Assistive Technology Ltd (UK), Smartbox Assistive Technology Inc (USA), Smartbox Assistive Technology EU a Sensory Software International (UK). Tyto společnosti budou společně označovány jako Smartbox.

Pro právní účely jsme uzavřeli smlouvu mezi společnými správci osobních údajů. To znamená, že budeme sdílet informace mezi našimi společnostmi ve Velké Británii, EU a USA jako jedna organizace.

Sídlo naší centrály je: Smartbox Assistive Technology, Ysobel House, Enigma Commercial Centre, Sandys Road, Malvern, WR14 1JJ

Pro dotazy z USA je naše sídlo: Smartbox Assistive Technology Inc, 2831 Leechburg Road, New Kensington, PA, 15068

Naše mateřská společnost

Společnost Smartbox je částečně vlastněna společností CareTech a je součástí rodiny společností CareTech. Vaše osobní údaje nebudeme sdílet se společností CareTech, ale čas od času se můžeme pustit do společných projektů, které by mohly vyžadovat sdílení osobních údajů. V těchto případech vás budeme informovat o případných přenosech údajů a umožníme vám odmítnout udělení souhlasu se sdílením.

Více informací o společnosti CareTech naleznete na adrese: https://www.caretech-uk.com/site-services/privacy.aspx

Vaše osobní údaje

Abychom vám mohli poskytovat naše služby, často shromažďujeme osobní údaje.

Osobní údaje jsou informace, které lze použít k vaší identifikaci jako jednotlivce, jako je vaše jméno, adresa a kontaktní údaje. Osobní údaje zahrnují také vaši IP adresu, informace o zařízení a další identifikátory.

Tyto zásady vysvětlují, jak se staráme o údaje, které nám poskytujete, kdo k nim má přístup, popisují naše zákonná práva a povinnosti a vaše práva jako subjektu údajů. Zohledňují všechny aspekty naší společnosti a služeb, včetně nákupů, používání našeho softwaru, naší podpory a marketingu. Bez ohledu na to, jak s námi komunikujete, s vaším soukromím je zacházeno se stejnou úrovní péče a ohleduplnosti.

Způsoby, kterými používáme vaše údaje

Informace, které nám poskytnete, použijeme následujícími způsoby v závislosti na tom, jak s námi komunikujete. Můžete být zařazeni do více než jedné z těchto kategorií:

Jak s námi komunikujete

Jak používáme vaše osobní údaje?

Proč používáme osobní údaje?

Kdy shromažďujeme osobní údaje?

Když si koupíte produkty společnosti Smartbox

Vaše údaje používáme k dodání vašich produktů a ověření nákupu.

Ověříme vaše nákupy a uložíme informace o transakcích pro daňové účely.

 

Shromažďujeme informace o adrese, abychom vám mohli dodat naše produkty.

Shromažďujeme informace prostřednictvím webových stránek nebo prostřednictvím telefonu či e-mailu pro vytvoření cenové nabídky.

 

Po potvrzení vaší nabídky shromažďujeme informace o platbě a doručení.

Když vám společnost Smartbox předvede produkt

Informace, které nám poskytnete, používáme k domluvení vaší návštěvy a vytvoření jakékoli dokumentace po návštěvě.

Informace, které shromažďujeme před vaší návštěvou i po ní, používáme k doporučení vhodných produktů společnosti Smartbox.

Některé informace shromažďujeme prostřednictvím webových stránek, když si domluvíte svou návštěvu. Také shromažďujeme informace prostřednictvím telefonu nebo e-mailu, když vaši návštěvu potvrdíme.

Když používáte software a hardware společnosti Smartbox

Pokud jste si vytvořili Smartbox Account, ukládáme váš profil, abyste mohli využívat naše online služby.

Abychom vám umožnili ukládat a vyhledávat vaše údaje.

Když si vytvoříte svůj Smartbox Account a když provedete změny ve svém profilu.

Když navštívíte webové stránky společnosti Smartbox

Vaše údaje používáme ke sledování výkonu našich stránek a k měření toho, jak návštěvníci stránky používají. Když vyplníte formulář na našich webových stránkách, poskytnuté informace budou zaslány příslušným oddělením.

Sledujeme údaje pro uchování a zlepšení zážitku návštěvníků našich webových stránek.

 

Osobní údaje, které poskytujete pomocí formulářů na našich webových stránkách, používáme k tomu, abychom vám mohli poskytovat naše služby.

Údaje umožňující sledování shromažďujeme, když navštívíte stránku našeho webu.

 

Když zadáte údaje do formuláře na našich webových stránkách.

Když se obrátíte na podporu Smartboxu

Vaše údaje používáme k vyvolání jakékoli historie podpory v minulosti, která vám mohla být poskytnuta. Rovněž shromažďujeme informace, abychom vás mohli kontaktovat ohledně vašich žádostí o podporu.

Abychom vám mohli efektivně pomoci s vašimi dotazy, požadavky, opravami a půjčkami. Často potřebujeme shromáždit určité osobní údaje, abychom mohli dodat, přijmout nebo vás kontaktovat v souvislosti s vaším produktem Smartbox.

Když vytvoříte ticket podpory.

Když nás kontaktujete prostřednictvím našeho online chatu. Když kontaktujete podporu Smartboxu prostřednictvím e-mailu nebo telefonu.

Když se přihlásíte k odběru marketingových zpráv společnosti Smartbox

Náš informační bulletin používáme, abychom vás informovali o důležitých aktualizacích, nových produktech, událostech a školeních.

Údaje, které nám poskytnete, používáme k tomu, abychom vám mohli posílat relevantní zprávy, které jsou často filtrované podle umístění nebo zájmu o produkt.

Když se přihlásíte do našeho mailing listu online nebo v průběhu konání akce.

Když se přihlásíte k odběru našeho informačního bulletinu. Když vyplníte formulář na našich webových stránkách.

Když se přihlásíte k odběru při vytvoření Smartbox Account.

Když se zúčastníte akcí nebo školení společnosti Smartbox

Potvrdíme vaši účast na jedné z našich akcí.

Zašleme vám podrobné informace před událostí.

Požádáme vás o zpětnou vazbu k akci.

Vaše údaje používáme k tomu, abychom vás informovali o nadcházející školicí akci a zajistili, že poskytujeme ty nejlepší služby.

Když si objednáte vstupenky na akci telefonicky nebo e-mailem. Když se zaregistrujete na webinář.

 

Údaje, které o vás shromažďujeme

Snažíme se shromažďovat pouze minimální údaje potřebné k tomu, abychom vám mohli poskytovat vyžádané služby. V některých případech můžeme zaznamenat více informací na základě vašich požadavků.

 

Jak s námi komunikujete

Jaké údaje shromažďujeme?

Když si koupíte produkty společnosti Smartbox

Shromažďujeme vaše údaje o doručení, včetně jména a adresy

Když vám společnost Smartbox předvede produkt

Shromažďujeme kontaktní informace, abychom mohli demonstraci provést a po jejím provedení vytvoříme cenovou nabídku na základě uskutečněné návštěvy nebo otestování produktu. Můžeme také vytvořit hodnotící zprávu o tom, co bylo předvedeno. Ta je určena pouze pro osobní použití a bude sdílena pouze s vaším souhlasem.

 

Pokud je vám méně než 16 let, získáme před shromážděním vašich osobních údajů souhlas vašeho rodiče nebo osoby, která za vás nese rodičovskou odpovědnost.

 

 

Když používáte software a hardware společnosti Smartbox

Při vytvoření Smartbox Account shromažďujeme vaši e-mailovou adresu, heslo, jméno a profilovou fotografii.

Když navštívíte webové stránky společnosti Smartbox

Při návštěvě webových stránek společnosti Smartbox s povolenými soubory cookie bude shromážděna a anonymizována vaše IP adresa. Shromažďujeme informace o stránkách, které navštívíte. Když vyplníte formulář, vyplněná pole budou také odeslána společnosti Smartbox. Pokud si z našich webových stránek stáhnete software, zaznamenáme, který produkt jste si vybrali.

Když se obrátíte na podporu Smartboxu

Když se obrátíte na podporu Smartboxu, uložíme vaše jméno a kontaktní údaje, včetně telefonního čísla a e-mailové adresy. Také uchováváme záznam přepisů online chatů a ticketů podpory vytvořených prostřednictvím našich webových stránek.

Když se přihlásíte k odběru marketingových zpráv společnosti Smartbox

Když se přihlásíte k odběru našich marketingových zpráv, uložíme vaše křestní jméno, příjmení, zemi, e-mailovou adresu, produkty, které jste si případně stáhli, a akce, kterých jste se zúčastnili.

Když se zúčastníte akcí nebo školení společnosti Smartbox

Při registraci nebo nákupu vstupenky na akci společnosti Smartbox zaznamenáme vaše jméno a kontaktní údaje, včetně telefonního čísla a e-mailové adresy. Můžeme také zaznamenat platební údaje.

 

Zákon o ochraně osobních údajů

Pro účely tohoto ustanovení se zákonem o ochraně osobních údajů rozumí:

  1. a) GDPR ve Spojeném království
  2. b) Zákon o ochraně osobních údajů z roku 2018
  3. c) Nařízení o soukromí a elektronických komunikacích (směrnice ES) z roku 2003
  4. d) jakékoli jiné platné předpisy týkající se zpracování, soukromí a/nebo používání osobních údajů
  5. e) jakékoli zákony, které takové předpisy implementují nebo nahrazují, rozšiřují, obnovují, konsolidují nebo mění kterýkoli z těchto předpisů.

 

Podle zákona o ochraně osobních údajů, konkrétně nařízení (EU) 2016/679 - obecného nařízení o ochraně osobních údajů nebo „GDPR“, a britského zákona o ochraně osobních údajů z roku 2018 (který obsahuje GDPR ve Spojeném království) spoléháme na tři právní základy pro správu a zpracování osobních údajů:

Plnění smlouvy

Většina údajů, které ukládáme, se používá k zajištění toho, aby vám naše produkty a služby mohly být dodávány bez komplikací. To zahrnuje údaje, jako jsou vaše kontaktní údaje a dodací adresa.

Právní závazek

Určité záznamy musíme uchovávat z právních důvodů. Například finanční transakce musí být uchovávány po zákonem stanovenou dobu.

Váš souhlas

Když se zobrazí zaškrtávací políčka nebo smlouvy k podpisu, nazývá se to souhlas. Máte právo udělit souhlas, že s námi budete sdílet vaše údaje při používání online služeb, jako jsou naše webové stránky, informační bulletiny nebo váš Smartbox Account. Nikdy vás nepožádáme o odvolání souhlasu nebo nebudeme předpokládat, že souhlas udělíte. Souhlas musí být poskytnut dobrovolně.

 

Služby, které používáme

Spoléháme se na hrstku důvěryhodných organizací třetích stran, které zpracovávají vaše údaje naším jménem, abychom mohli poskytovat naše online služby.

 

Služba

Účel?

Informace o ochraně osobních údajů

Amazon AWS (Webové služby Amazon)

Informace o Smartbox Account

Využití Smartbox Account

https://aws.amazon.com/compliance/data-privacy-faq/

Google OAuth

Připojení ke službám Google v mřížce

https://developers.google.com/terms/api-services-user-data-policy

Mailchimp

Mailing listy

https://mailchimp.com/legal/privacy/

Hotjar

Využití webových stránek

https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Google Analytics

Využití webových stránek

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Google G Suite

Interní služby

https://gsuite.google.co.uk/intl/en_uk/security/?secure-by-design_activeEl=data-centers

Dropbox

Zálohování svazků mřížek a vzdálené úpravy Smartbox Account.

https://www.dropbox.com/privacy#privacy

Fasthosts

Zálohování dat Online Grids

https://www.fasthosts.co.uk/terms/privacy-policy

Catalyst2

Naše webové stránky a údaje ve formuláři

https://www.catalyst2.com/privacy/

ZenDesk

Online chatovací služby

https://www.zendesk.co.uk/company/customers-partners/privacy-policy/

Global payments (Globální platby)

Platební transakce

https://www.globalpaymentsinc.com/en-gb/accept-payments/ecommerce/privacy

Microsoft Azure

Telemetrie mřížky

Kancelářský software a interní sdílení

https://products.office.com/en-gb/business/office-365-trust-center-privacy

Apple App Store

Stahování a nákup softwaru

https://www.apple.com/uk/legal/privacy/en-ww/

Společnost Dell

Servisní středisko

http://www.dell.com/learn/uk/en/ukcorp1/policies-privacy

Společnost Fujitsu

Servisní středisko

http://www.fujitsu.com/global/about/resources/privacy/

Společnost Box Technologies

Servisní středisko

https://boxtechnologies.com/about/gdpr/

Společnost Forest IT

Servisní středisko

http://www.forest-it.com/

Společnost Acer

Servisní středisko

https://uk-store.acer.com/privacy-policy/

Společnost Lenovo

Servisní středisko

https://www3.lenovo.com/gb/en/privacy/

Společnost Estone

Servisní středisko

http://estonetech.com/privacy-policy/

Společnost Sumo

Servisní středisko

http://www.sumotech.com/english/company/privacy.php

 

Vaše osobní údaje také sdílíme s důvěryhodnými provozními službami, jako jsou doručovatelé.

Pokud učiníte dotaz z jiného státu než ze Spojeného království, můžeme vaše údaje sdílet s jedním z našich maloobchodních partnerů, abychom mohli splnit váš požadavek.

Můžeme být požádáni, abychom vaše osobní údaje sdělili policii nebo jiným donucovacím a regulačním orgánům ve vaší zemi původu nebo kdekoli jinde. Tyto požadavky berou v úvahu vaše soukromí a jsou posuzovány případ od případu.

 

Vaše práva ve vztahu k vašim osobním údajům

Máte právo:

  • na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme
  • na opravu osobních údajů, které uchováváme, pokud jsou nesprávné nebo zastaralé
  • požádat o odstranění jakýchkoli osobních údajů, které o vás uchováváme. V některých případech možná budeme muset uchovat určité údaje z právních důvodů
  • vznést námitku proti zpracování údajů, pokud máte pocit, že jsme učinili nesprávný předpoklad založený na údajích, které o vás uchováváme
  • omezit jakékoli zpracování vašich údajů, dokud nebudeme moci vaše údaje ověřit
  • požádat o přenos vašich údajů jiné třetí straně dle vašeho výběru
  • kdykoli odvolat svůj souhlas

Chcete-li uplatnit některá z vašich práv, zašlete nám e-mail na adresu: data@thinksmartbox.com nebo nám zavolejte na číslo +44(0)1684 578868.

Vezměte prosím na vědomí, že v případě více žádostí v krátké době nebo žádostí o stejné informace vám můžeme účtovat administrativní poplatek. Pokud třetí strana podá žádost vaším jménem, budeme před vyřízením žádosti vyžadovat doklad o vašem svolení. Všechny žádosti budou zpracovány a vyřízeny do jednoho měsíce.

 

Odhlášení z odběru

Z odběru e-mailů od společnosti Smartbox se můžete kdykoli odhlásit, a to kliknutím na odkaz pro odhlášení v zápatí každého e-mailu, který od nás obdržíte. Můžete se také obrátit na hello@thinksmartbox.com , abyste se odhlásili z našich mailing listů.

Pokud máte Smartbox Account, můžete ho smazat ze své profilové stránky na našem webu.

 

Jak chráníme vaše údaje

Víme, jakou důvěru v nás vkládáte, když sdílíte své osobní údaje. Klademe velký důraz na bezpečnost vašich osobních údajů a vždy přijmeme příslušná opatření k jejich ochraně. To platí jak pro fyzické zabezpečení údajů, které uchováváme, tak pro vysokou úroveň funkcí digitálního zabezpečení, které používáme.

Naše webové stránky používají standardní softwarovou ochranu a jsou bezpečně šifrovány pomocí SSL, takže údaje nelze číst, když putují přes internet. Když jste na zabezpečené stránce, zobrazí se ve webových prohlížečích, jako jsou Firefox a Chrome, ikona uzavřeného zámku. I přes tato bezpečnostní opatření není žádný přenos dat přes internet 100% bezpečný. I když se snažíme chránit vaše osobní údaje, nemůžeme zaručit bezpečnost jakýchkoli údajů, které nám poskytnete online, a musíte vzít na vědomí, že tak činíte na vlastní riziko.

Pokud jsou údaje zálohovány, podnikáme kroky, abychom zajistili jejich šifrování a zabezpečení. Přístup k osobním údajům je omezen na zaměstnance, kteří je potřebují, a všichni zaměstnanci, kteří zpracovávají osobní údaje, jsou plně vyškoleni a informováni o našich postupech správy údajů, zabezpečení a ochrany osobních údajů. Naši zaměstnanci jsou informováni a upozorněni na důležitost ochrany osobních údajů a co mohou udělat pro to, aby zajistili ochranu vašich údajů.

 

Doba, po kterou vaše údaje uchováváme

Vaše osobní údaje uchováváme pouze po nezbytnou dobu.

Informace získané za účelem vytvoření nebo splnění cenové nabídky nebo uskutečnění návštěvy

Máme zákonnou povinnost uchovávat informace o vaší objednávce po dobu sedmi let. Informace o návštěvách také uchováváme po dobu sedmi let, abychom vyhověli předpisům.

Smartbox Account

Pokud si vytvoříte Smartbox Account, vaše údaje budeme uchovávat pouze po dobu 12 měsíců poté, co se účet stane neaktivním.

Informační bulletin společnosti Smartbox

Budete součástí našich mailing listů tak dlouho, dokud budete nadále projevovat zájem o společnost Smartbox. Vaše údaje budou uloženy po dobu 18 měsíců od posledního otevřeného e-mailu.

Podpora Smartboxu

Pokud se obrátíte na náš tým podpory pomocí služby online chatu, konverzace budou zaznamenány po dobu 12 měsíců.

Opravy

Během jakýchkoli oprav uchováváme, s vaším souhlasem, zálohy údajů o zařízení po dobu až tří měsíců. Pro právní účely budeme uchovávat podrobnosti a poznámky týkající se ticketů podpory a oprav až po dobu sedmi let.

Formuláře na webových stránkách

Jakýkoli formulář předložený na webových stránkách je uložen po dobu maximálně 60 dnů.

Náš software

Grid for iPad a Grid 3

Grid 3 i Grid for iPad mají vestavěné funkce, které přenášejí data do našich online služeb třetích stran.

Budete vždy požádáni, abyste vyjádřili svůj souhlas s použitím těchto funkcí:

Funkce

Uloženo ve vašem zařízení

Uloženo online (pokud propojeno se Smartbox Account)

Vyžaduje Smartbox Account

Vyžaduje účet Dropbox

Historie rozhovoru

Ano

Ne

Ne

Ne

Nahrávání hlasových zpráv

Ano

Ano

Ne

Ano

Informace o e-mailovém účtu

Ano

Ne

Ne

Ne

Svazky mřížek

Ano

Ano

Ano

Ano

Uživatelské nastavení

Ano

Ne

Ne

Ne

Účet Dropbox

Ano

Ne

Ne

Ano

Vzdálené úpravy

Ano

Ne

Ano

Ano

Výslovnost

Ano

Ne

Ne

Ne

Údaje o poloze

Ano

Ne

Ne

Ne

Data predikce

Ano

Ne

Ne

Ne

Kontaktní informace

Ano

Ne

Ne

Ne

Historie vyhledávání na webu a oblíbené položky

Ano

Ne

Ne

Ne

SMS zprávy a telefonní hovory

Ano

Ne

Ne

Ne

 

Ve výchozím nastavení aplikace Grid 3 neukládá vaše uživatelské údaje online.

Grid for iPad vyžaduje Smartbox Account, ale samotná aplikace neukládá žádné údaje specifické pro uživatele online, pokud k tomu neudělíte svůj souhlas. Informace o osobních údajích, které zpracováváme při vytvoření Smartbox Account, naleznete v části údaje o Smartbox Account .

Informace o Google OAuth

Mřížka (Grid) a Grid for iPad používají Google OAuth, který vám umožní získat přístup ke službám Google, jako jsou Gmail a YouTube.

Použití aplikací Grid 3 a Grid for iPad a přenos informací přijatých z rozhraní API Google do jakékoli jiné aplikace se bude řídit zásadami uživatelských údajů služby Google API, a to včetně požadavků na omezené použití.

Telemetrie mřížky

Abychom mohli udržovat a zlepšovat mřížku (Grid) a související služby, shromažďujeme telemetrické údaje z vašeho zařízení, když je připojeno k internetu.

Sledujeme:

  • délku relace (doba, po kterou je mřížka otevřena)
  • jestli využíváte přednostní přístup
  • jestli je mřížka licencována
  • kdy byla mřížka použita
  • informace o selhání
  • jaké metody přístupu se používají
  • jestli jsou symboly zapnuté nebo vypnuté
  • které svazky mřížek jsou nainstalovány a používány
  • číslo verze mřížky
  • operační systém
  • polohu (na úrovni města)

Tyto informace jsou v okamžiku jejich získání zcela anonymizovány a žádné osobní údaje nejsou uloženy.

Údaje o Smartbox Account

Váš Smartbox Account vám umožňuje přenášet informace mezi vašimi zařízeními, sdílet svazky mřížek, zálohovat informace a přizpůsobit si svůj zážitek z mřížky. Za tímto účelem ukládáme následující údaje:

 

Údaje

Proč je ukládáme

E-mailová adresa

Umožňuje přístup k vašemu účtu

Jméno

Pro identifikaci vašeho účtu

Fotografie

Pro zobrazení vašeho profilu v softwaru

Heslo

Umožňuje přístup k vašemu účtu

Dropbox - přístupový token

Pokud propojíte svůj účet Dropbox, bude tak zachována autorizace

Připojená zařízení

Pro zachování spojení mezi vaším účtem a softwarem

Operační systém

Abychom zjistili, na kterých zařízeních je náš software aktivní

Verze softwaru

Abychom mohli sledovat, jak je náš software používán

Jazyk

Abychom vám mohli poskytnout informace ve vašem jazyce

 

Když propojíte svůj Smartbox Account se službou Dropbox, budou uloženy následující údaje:

Údaje

Proč jsou uloženy v Dropboxu

Svazky mřížek

Umožní vám synchronizovat a zálohovat svazky mřížek a povolit vzdálené úpravy

Soubory nahraných hlasových zpráv

Umožní vám synchronizovat a zálohovat vaše hlasové soubory

 

K těmto údajům nemáme přístup. Spravujeme pouze propojení mezi vaším účtem Smartbox Account a účtem Dropbox.

Grid Player

Grid Player vyžaduje Smartbox Account ke stažení a přístupu k mřížkám.

Grid 2

Aplikace Grid 2 neukládá žádné uživatelské údaje online. Všechny údaje týkající se vašich sociálních médií a e-mailových účtů jsou uloženy lokálně a nikdy nejsou sdíleny.

Online Grids

Musíte mít Smartbox Account, abyste mohli sdílet své svazky mřížek v systému Online Grids. Pokud se rozhodnete sdílet svazky mřížek online, měli byste vždy zajistit, že neobsahují žádné vaše osobní údaje, protože budou k dispozici komukoli ke stažení.

Look to Learn a Look to Read

Naše dva softwarové tituly pro interaktivní výuku neukládají ani nepřenášejí žádné osobní údaje online.

Správce licencí

Náš Správce licencí - nástroj Smartboxu - je nainstalován s každým z našich softwarových titulů pro systém Windows a používá se k licencování vašeho softwaru. Když licencujete software, zaznamenáme váš licenční klíč, informace o registraci vašeho zařízení a IP adresu zařízení. Dané údaje jsou zasílány na Amazon S3 a jsou při přenosu anonymizovány. Tyto údaje odstraníme do 30 dnů.

Aktualizace softwaru Smartbox

Naše aktualizace softwaru Smartbox je proces na pozadí, který kontroluje číslo verze vašeho softwaru s naším serverem a upozorní vás, pokud je k dispozici aktualizace. Jakmile se rozhodnete pro aktualizaci, náš server doručí aktualizační soubor do vašeho zařízení. Při procesu aktualizace softwaru Smartbox nedochází k přenosu žádných údajů na naše servery.

Shop.thinksmartbox.com

Pokud kupujete licenci na software, hlasy nebo symboly online, zpracujeme transakci prostřednictvím stránky shop.thinksmartbox.com. Protože se jedná o finanční transakci, ke zpracování platby používáme RealEx payments a předáváme pouze to, co je nutné k autorizaci. Vaše údaje zaznamenáváme pro účely našich záznamů a uchováváme je po dobu 7 let.

Údaje týkající se dětí

Vzhledem k povaze práce, kterou vykonáváme, často podporujeme osoby mladší 16 let. V těchto případech se snažíme chránit soukromí jednotlivce a požadujeme souhlas zákonných zástupců, abychom mohli zaznamenávat informace podle našich standardů.

Údaje týkající se vašeho zdraví

Specializujeme se na řešení problémů týkajících se vašeho zdraví. V žádném případě nikdy nezveřejníme podrobnosti o zdravotním stavu našim třetím stranám.

Vaše osobní údaje týkající se zdraví budeme zpracovávat pouze tehdy, pokud jste nám k tomu dali výslovný souhlas.

Používání souborů cookie

Naše webové stránky používají cookies, které nám pomáhají poskytovat vám dobrou zkušenost při procházení našeho webu a umožňují nám vylepšovat naše stránky. Také si vás pamatují, když se vrátíte na naše webové stránky, a pomohou vám pokračovat tam, kde jste přestali.

Tyto malé textové soubory jsou ukládány do vašeho počítače při návštěvě webových stránek a jsou široce používány k tomu, aby webové stránky fungovaly nebo pracovaly efektivněji. Většina webových prohlížečů umožňuje určitou kontrolu nad soubory cookie, a to prostřednictvím nastavení prohlížeče. Další informace o cookies a jejich správě naleznete na adrese: www.allaboutcookies.org

Když si prohlížíte stránky na našem webu nebo stahujete zdroje, shromažďujeme informace o vaší návštěvě. Tyto údaje jsou zcela anonymizovány a vztahují se k následujícím údajům:

  • internetová doména a IP adresa, ze které přistupujete na naše webové stránky
  • typ používaného prohlížeče, zařízení a operačního systému
  • datum a čas vaší návštěvy
  • stránky, které navštívíte
  • pokud jste klikli na odkaz na náš web, adresa této stránky

Neznáme (a nepřejeme si znát) totožnost jednotlivců, kteří navštíví naše webové stránky.

Máte-li jakékoli další dotazy, zašlete nám e-mail na adresu: data@thinksmartbox.com.

Správa souborů cookie

Při první návštěvě webových stránek ThinkSmartbox.com se načte správce souborů cookie.

Můžete se rozhodnout přijmout všechny soubory cookie, nebo vybrat, který soubor cookie přijmete. Níže uvádíme jejich krátký rozpis.

 

 

Soubory cookie třetích stran

Třetí strana

Využití souborů cookie

Google Analytics

Anonymně sledují, jak používáte naše webové stránky; stránky, které navštívíte, a zařízení a prohlížeč, které používáte. Nejsou shromažďovány žádné osobně identifikovatelné informace. Tyto informace slouží ke zlepšení uživatelských zkušeností návštěvníků našich webových stránek.

Podpora ZenDesk

Spravují okno online chatu a konverzaci, zatímco procházíte stránky

YouTube a Vimeo

Sledují, zda jste shlédli jimi poskytnuté video.

Hotjar

Hotjar nám pomáhá anonymně sledovat, jak uživatelé používají naše webové stránky a umožňuje, abyste nám poskytli zpětnou vazbu, když je něco špatně (nebo dobře!)

 

 

Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky příležitostně poskytují odkazy na jiné webové stránky, nad kterými nemáme kontrolu. Naše zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše webové stránky a služby.

 

Kontaktování regulačního orgánu

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji není zacházeno správně nebo nejste spokojeni s naší odpovědí ohledně vašich osobních údajů, máte právo podat stížnost u Úřadu komisaře pro informace (ICO).

Úřad ICO můžete kontaktovat telefonicky na čísle +44(0)303 123 1113 nebo navštivte webové stránky: www.ico.org.uk/concerns

Pokud žijete mimo Spojené království, máte právo podat stížnost u příslušného regulačního orgánu pro ochranu osobních údajů ve vaší zemi bydliště.

 

Přezkoumání našich zásad

Čas od času přezkoumáváme naše zásady ochrany osobních údajů, jelikož se náš software a služby neustále vyvíjejí. Rovněž je přezkoumáváme, aby byly v souladu se změnami zákona. Budou-li provedeny významné změny, které vás mohou ovlivnit, budeme Vás o tom aktivně informovat.

Tyto zásady byly naposledy aktualizovány 10. června 2021.